TEKSTESHQIP

Kastro
500K
Lyrics

Half Milion black gjet
i kapa une me menagjerin
o kam vjen me kesh pussÿ
ti kur po ma lun milionerin

DËRGOI:
INFO
Ky projekt është sjellë tek ne i realizuar nga ana vizuale edhe me videoklip muzikor, i cili është krijuar nga Enis Nishori Films. Videoklipi u publikua me datë 15 Qershor 2022. Kënga vjen e kompletuar në studio dhe në bashkëpunim nga H1Lo909 & Oscarzero.
Renditja:
Top 200