TEKSTESHQIP

Kaltrina Molliqaj
Shiu Qe Bjen
Lyrics

Buzet ti mi lag
Se bashku me shiun
Ni leter qe mbaj
E refuzoj
Larg nga ti nuk dot shkoj
E nesermja me ty me gjene (ooo)

(2x)
Sdo genjej se e lumtur jame
Pa u takuar me ty
Si te paren here

(2x)
Lufta dhe ne vdekje
Do te jem
Shiu qe bjen
Dashurine po ma kthene

Buzet ti mi lag
Se bashku me shiun
Ni leter qe mbaj
E refuzoj
Larg nga ti nuk dot shkoje
E nesermja me ty me gjene (ooo)

(2x)
Sdo genjej se e lumtur jame
Pa u takuar me ty
Si te paren here

(5x)
Lufta dhe ne vdekje
Do te jem
Shiu qe bjen
Dashurin po ma kthene

DËRGOI: