TEKSTESHQIP

Kaltrina Molliqaj
Lamtumire
Lyrics

Nuk mund tme lesh aq lete
Tani kur more vesh
Se te duhem
Qdoher te kam kuptuar
Ti ske qene fer me mua
Ne asnje moment
Ne mes nesh ka marr fund
Nuk dua asnje kujtim
Lamtumire
Ti shko siq je musuar
Mjaft me ke lenduar
Nga une ike

Reff:(2x)
Tash qdo nate
Si princ dhe fle
Mua me le si nje lidhje
E harruar
A e mban mend kur the
Vetem ty te dua
Per jete

Nuk mund tme lesh aq lete
Tani kur more vesh
Se te duhem
Qdoher te kam kuptuar
Ti ske qene fer me mua
Ne asnje moment
Ne mes nesh ka marr fund
Nuk dua anje kujtim
Lamtumire
Ti shko siq je mesuar
Mjaft me ke lenduar
Nga une ike

Reff:(2x)
TAsh qdo nat
Si princ dhe fle
Mua me le si nje lidhje
E harruar
A e mbane mend kur the
Vetem ty te dua
Per jete

DËRGOI: