Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ritfolk


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Afrohu
 •   Cilët Jemi Ne
 •   Deshire Dhe Heshtje
 •   Do Te Them Dicka
 •   Drejt Fatit Tim
 •   Enderroj
 •   Hija
 •   Këtë Mëngjes
 •   Lypsi
 •   Me Pelqen
 •   Ndjenje e Dashuruar
 •   Nigjare
 •   Parku I Dhembjeve
 •   Pse
 •   Uje
 •   Une Ketu Jam Prape (Mikja Ime)
 •   Vetem Ne
 •   Violina

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.