Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Djemte E Vjoses


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Babait
 •   Belice E Bardhe
 •   Dola Qe Kur Doli Ylli
 •   Dy Bejka
 •   Erdha Erdha
 •   Hidhe Nuse Vallen
 •   Jam Nje Djal Nga Laberja
 •   Kolazh
 •   Kolazh Jugu
 •   Laj Me Lule
 •   Margarita
 •   Moj E Bukura Vasiliko
 •   Naze Madhja
 •   Ne Sevda Ta Hodha Sevdan
 •   Nene Qe Me Linde Djale
 •   Nene Tepelene Moj Nene
 •   Nina Moj Labike Nina
 •   O Ceco
 •   O Ju Male O Ju Gure
 •   Ode E Bukur Me Sahat
 •   Pret Rroba Janaq Kaurri
 •   Salo Moj Salush
 •   Serenate 1980
 •   Te Parin Do Ta Bejme Djale
 •   Trendafil Te Pusi
 •   Trubull Lumi
 •   Une S'e Thashe E Ti S'e The
 •   Vjen Nje Vajze E Bukur
 •   Vjeshta Ne Mallakaster
 •   Vjosa

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.