Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Eleminimi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Her E Mir (diss Krimineli)
 •   1 Rutin
 •   Besoje
 •   E Di
 •   Eleminim Naa
 •   Fiksushem
 •   Fund E Krye
 •   Hey
 •   Luje Cike
 •   Matni Fjalt
 •   Pyetjet Nje Pergjigje Kane
 •   Sja Kena
 •   Tropojance
 •   Tunne Tunne
 •   Udha E Shkronjave
 •   Une Pa Ty
 •   Vetëm Pak
 •   Vetem
 •   Zi N'rap

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.