Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Mr.Trimi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Back
 •   Degjenerimi
 •   Dominojm
 •   E Bojm Per Qef
 •   Kush O
 •   Melodia
 •   Microphone Murder
 •   N'pauzim
 •   On The Speed
 •   Per Ket Lig
 •   Plum N'ball
 •   Qysh O
 •   Remember
 •   Ska Shpresa
 •   Violina
 •   Zhurma E Fjales

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.