Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Joniad Banushi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Me Do (how To Love Remake)
 •   A Me Lejon
 •   Ata E Din
 •   Baby Sweet
 •   Bass I Pist
 •   Bojm Cka Bojm
 •   Crunk Party
 •   Dashuria Ime E Pare
 •   Dashuris Nuk I Fshihem Dot
 •   Fuck Cool
 •   Goc E Keqe
 •   Histori Kurvash (nuk Kam Koheremix)
 •   Iz On Tonight
 •   Karikohu
 •   Knock Out
 •   Kur Vina Me Pi
 •   Like Me
 •   Loti
 •   Ma Rrembeve Zemren
 •   Me Lart
 •   Mesazh
 •   Miremengjes
 •   Money
 •   Ndeze Njo
 •   Ne Koma
 •   Nese Jam Me Ty
 •   Nese Neser Vdes
 •   Nuk Jam Ai
 •   Prap Te Dua
 •   Private Party
 •   Respected
 •   Rri Me Mu
 •   S'na Ndal
 •   Serenata E Zemres Sime
 •   Shoqja
 •   Smirushat
 •   Te Dua
 •   To The Floor
 •   Zgjedhja Me E Mire

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.