Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Niil-B


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   0%
 •   24she
 •   A Kishe Prit
 •   A T'pengon
 •   Ajo
 •   Ajo Koh
 •   Ata
 •   Bang Bang
 •   Dikur
 •   Dyt Mendojm
 •   F**ckin V.i.p
 •   Femren Ku E Ki
 •   Fire
 •   Fjalen E Fundit
 •   Gangsta
 •   Heret A Vone
 •   I Njejti
 •   Jeni Posht
 •   Jeta O Prov
 •   Jo
 •   Kejt Boten
 •   Kurr Su Ndajtëm
 •   Liber Me Pluhur
 •   M'dha Ndihm
 •   Magjistara
 •   Maturant
 •   Me Beso Pak
 •   Me Ty
 •   Midis Prishtine (Midis Tirone Remix)
 •   Mos Mu Afro
 •   Mos Um Prit
 •   N'syt E Tu
 •   N'terr
 •   Na Jem Me Ty (R.I.P. Mentor)
 •   Nana
 •   Nashta
 •   Niil-B E O.D
 •   Nili
 •   Nuk O Si Perher
 •   On My Way
 •   Pa Fjal
 •   Pa Kontroll
 •   Peshkaqena
 •   Po Nena Jem
 •   Prej Gilanit
 •   Pse
 •   Qeli Syt
 •   Qka Po Thu
 •   Qysh Je
 •   Rap Shit
 •   Rri Me Mu
 •   Rri Ti Rri
 •   S'muj Me T'harru
 •   Shum Femra
 •   Si Na Sun Gjon
 •   Silence
 •   Sje N'boten Tem
 •   So Keq
 •   Sonte
 •   Spo Du
 •   Tu Kesh
 •   Un E Ajo
 •   Verzion I Ri
 •   Zoti O Me Mu

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.