Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Suzana Qatipi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Dita Me E Lumtur
 •   Duarartet Tane
 •   Grusht Bashkuar
 •   Këngës Djem T'ja Marrim'o
 •   Kenga Fitimtare
 •   Kujtimi I Luftes
 •   Kur Je Në Rresht Me Partizanët
 •   Prill I Bukur
 •   Takimi I Brezave
 •   Ti Sa Bukur Qesh
 •   Vajzat Dhe Kompozitori
 •   Vallja Jone
 •   Vjen Brigada Partizane

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.