Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Arsim Bunjaku


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Thua Do Të Vish
 •   Ajo Të Pëlqen
 •   Aldi I Nanës
 •   Dashuria E Vërtetë
 •   Dite Per Dite
 •   I Njëjti Ke Mbet
 •   Kush Po Te Pëlqen
 •   Kush Te Ndau Prej Meje
 •   Maturante
 •   Mori Fund
 •   Një Lule Mbi Varr
 •   Një Puthje
 •   Nuk Harrohet
 •   S'e Pranon
 •   S'mundem Me U Nda
 •   S’Dua Të Shoh Më
 •   Shko
 •   Si Ne Tjeter Univers
 •   Tradhti Po Të Vjen Era
 •   Unë Nuk Jam Si Ti
 •   Vonë Është Për Lutje

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.