Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ilahi Te Ndryshme


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ah Moj Jetë
 •   Ajo Do Të Na Ndajë
 •   Aksa Ne Zemer Te Mbaj
 •   Allahume Ya Rabbi
 •   Allahut Kemi Mi Besu
 •   Çastet E Bajramit
 •   Femiu I Palestines
 •   Gjendja Në Ummet
 •   Ja Allah
 •   Ja Muhammed
 •   Kjo Jet Eshte Shum E Shkurt
 •   Kthehu Ti Te Zoti Yt
 •   Kujto Diten
 •   Lufta Per All-Llah
 •   Muslimanë Gjithmonë Të Jemi
 •   Në Këtë Natë...
 •   O Njeri O Gabimtar
 •   Pa Namaz Nuk Ka Shpetim
 •   Sikur Fundi S'egziston
 •   Sprova Më E Madhe
 •   Vdekja

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.