Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Kauzza


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   2 Fjal Jetes
 •   Ajt Tash
 •   Diqka Shpirti Po M'dhem
 •   Dita Fundit
 •   E Verteta
 •   Edhe Sa?
 •   Engjuj Lufte
 •   Gabove
 •   Gjithqka Mbaroj
 •   Histori Reale
 •   Ishe E Imja
 •   Ja Dashnija Huj
 •   Ja Kom Niss Shok
 •   Kanuni
 •   Katunare
 •   Kurr Mo V.2
 •   Lamtumir Nan
 •   Loti I Jetimit
 •   Me Mungon
 •   Mirupafshim
 •   M`fal
 •   Ndjenja E Thelle
 •   Ni Dit
 •   Nmerzi
 •   Padrejtsi
 •   Pesimizem
 •   Politik E Zez
 •   Qe Kush Jom
 •   Te Deshta
 •   Ti Je
 •   TPerkujtoj Shok (Maturantit Te Vdekur)
 •   Trendafil I Zi
 •   Ty
 •   Urime Ditelindja N'vorr
 •   Veq Dy Fjal

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.