Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Sinan Zylbehari


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  •   24 Pashallar
  •   Dola N'bahqe
  •   Hajredin Pasha
  •   Kënga E Lumës
  •   Kënga Ime
  •   Ku Kendojn Kta Dy Kumrija
  •   Ndarja
  •   Nepi
  •   Pranvera Ka Nis Me Dal
  •   Sa E Embel Eshte Dashnia

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.