Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Sparksi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Amsterdam
 •   Bandita
 •   Buzet Me Ishin Thare
 •   Dirty Girl
 •   ElectroGirl
 •   Forgot About Dre (remake)
 •   Ka Shkove
 •   Kom Harru Qysh O
 •   Mamacita
 •   Mashallah
 •   Mu A Lekt
 •   Police
 •   Pse
 •   Welcome To Albania

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.