Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Gert Vlashi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Asgje Te Re Nga Fronti I Perendimit
 •   C'kerkon Njeriu?
 •   Do Dashuroj Pranveren
 •   Do Thahej Liqeni
 •   Fli...!!
 •   Gjyshi Im..
 •   Greke Te Ndyre...
 •   Hija E Qerpikut
 •   Ik...
 •   Jemi Udhetare Te Kesaj Bote
 •   Jepini Jete Stines Perseri
 •   Kenge E Harruar
 •   Leksione
 •   Liman Rekaj
 •   Lumturi
 •   Manikin
 •   Mbreteresha Ime
 •   Melhemi I Nates
 •   Mengjesi Te Gdhinte Krejt Ndryshe
 •   Muzg Ulqinak
 •   Ndarja Pergjonte
 •   Ndoshta Nje Lot Pikoi Per Mua
 •   Ne Fllade Ere..
 •   Ne Largesi...
 •   Ne Mes Filxhanash Ne Oborr
 •   Puthje E Shkuar
 •   S'me Vjen Keq Po T'me Mallkosh
 •   Shiu
 •   Sikur Te Vdes....
 •   Ti Mungon
 •   Ti, Femer...
 •   Tirane .....
 •   Tym Kujtimesh..
 •   Varferi Kafenesh
 •   Vdiq Gjoke Beci
 •   Vec Pleqeria Na Rrefen
 •   Vogëlushja E Jetës
 •   Zemer E Marrosur
 •   Zoti Ka Bere Mekat

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.