Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Gerti Muçollari


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   15 Vjec Desha Nje Vajze & Molle E Kuqe
 •   As E Vogel As E Madhe & Loj Moj Loj
 •   Bej Konak Moj Gjeraqine
 •   C'ishte Valle Ajo
 •   C'mu Zemrua Vjerra (Kolazh Dasme)
 •   C'u Mbush Mali Plot Me Rrush
 •   Celi Trendafili
 •   Cu Mblodhen Plakat Ne Leme
 •   Dallendyshe E Vogel
 •   Dasma Jone
 •   I Ulur Prane Tavolines
 •   Ike More Dhene
 •   Iku Vajza La Vatane
 •   Jam Pire Me Raki
 •   Je E Bukur Moj Brune
 •   Kjo Nuse Shtepise (Potpuri)
 •   Kjo Rruge E Drenoves
 •   Kolazh Dasme
 •   Marjana
 •   Moj Anila Lajkatare
 •   Nani Nani Djalin
 •   Ne Moshen E Dashurise
 •   Nuse Fshati
 •   O Bandill
 •   Pse Me Braktise
 •   Qaje Vajzerine
 •   Se Te Erdhi Dita
 •   Te Dua Nene & Ti Moj Hene Shkelqimtare
 •   Te Rrita Te Bera Kaq (Kolazh Dasme)
 •   Valle Pogonishte
 •   Valmira
 •   Vetull Shkruar
 •   Vogelushe E Vogel

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.