Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Andon Z. Çajupi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Atdheu Dhe Dashuria
 •   Baba Tomori
 •   Besa-Besë
 •   Besoj
 •   Bretkosa Që Do Te Trashet Sa Një Ka
 •   Cinxeri Dhe Milingona
 •   Dashuria
 •   Deshire
 •   Dheu
 •   Elegji Ne Pleqeri Per Te Shkreten Djaleri
 •   Fshati Im
 •   Fyell' I Bariut
 •   Kopshti I Dashurise
 •   Korbi Dhe Dhelpra
 •   Korriku
 •   Ku Kemi Lere
 •   Kurbeti
 •   Lopa, Dhia, Delja Dhe Luani
 •   Luani Dhe Miu
 •   Maçoku Dhe Miu Plak
 •   Mëmëdheu
 •   Millonai, I Biri Dhe Një Gomar
 •   Naim Frasheri
 •   Njeriu Dhe Fytyr' E Vet
 •   Punërat E Perëndisë
 •   Roberia
 •   Shqipetar!
 •   Sulltani
 •   Trim I Shqiperise
 •   Ujku Dhe Qengji
 •   Ujku Që Gjykohet Me Dhelprën
 •   Vajë
 •   Varferia Dhe Liria
 •   Zolejka

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.