Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Ismail Kadare


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ali Pashe Tepelena
 •   Alpet Ne Dhjetor
 •   Amfiteatri I Zbuluar Ne Durres
 •   Babai
 •   Balade Nizamesh
 •   Bjeshket E Nemura Ne Dimer
 •   Cajld Harold
 •   Copra Imazhesh
 •   Dalja E Shqiperise Nga Traktati I Varshaves
 •   Dallget Me Rremuje
 •   De Rada
 •   Dimri
 •   Duke Te Pritur Ty
 •   Duke Vendosur Nje Kurore Ne Varrezat E Deshmoreve Te Tiranes
 •   E Hidhur Vjeshte E Ketij Viti
 •   E Pamundura
 •   Edhe Kur Kujtesa
 •   Embetha
 •   Epitaf Per Aviatorin Niko Hoxha
 •   Erozioni
 •   Feminia
 •   Fund Vjeshte
 •   Fusha Shtrihet E Erret
 •   Fushat Dimerore
 •   Gjuha Shqipe
 •   Hoteli I Gjuetise Ne Lezhe
 •   I Kushtohet V.
 •   Interpejsazh
 •   Java E Fundit Ne Moske
 •   Kataraktet
 •   Kercenimi
 •   Keto Orare Trenash
 •   Kinema E Vjetër
 •   Kitaristi
 •   Koha E Pamjaftueshme
 •   Koha E Popujve
 •   Koha Ne Bote
 •   Kristal
 •   Kthimi I Shqiptareve Nga Lufta
 •   Kur Ti Telefonoje
 •   Ky Dimer
 •   Laokoonti
 •   Llora
 •   Mall
 •   Malli I Shqiperise
 •   Mars
 •   Marshimi I Ushtrise Osmane Ne Shqiperi
 •   Mberritja E Dekretit Perandorak
 •   Mbi Xhaketen Time...
 •   Mbyllja E Kafes Verore
 •   Monologu I Te Vetmuarit
 •   Motiv I Perjetshem
 •   Motive Me Diell
 •   Mundja E Ballkanasve
 •   Nate Ne Helsinki
 •   Në Leksion
 •   Në Parkun Që Mbuluan Fletët
 •   Në Parkun Që Mbuluan Fletët
 •   Ndarja Ne Stacion
 •   Ne Apolloni
 •   Ne Bar Me Finlandezen
 •   Ne Festen E Brigades Xii
 •   Ne Kishe
 •   Ne Kohen Kur Te Desha
 •   Ne Romen E Mesnates
 •   Nena
 •   Nisja E Shqiptareve Per Ne Lufte
 •   Nje Vajze
 •   Nju Jorku Naten
 •   Nuset Dhe Dasmat
 •   Nuset Me Duvak
 •   Pa Ty
 •   Paralele
 •   Parashutistet E Para
 •   Pas Betejes Se Torviollit
 •   Pellgu
 •   Pellgu Eshte Thare
 •   Perendimi
 •   Piramida E Keopsit
 •   Plakat Pine Kafe
 •   Plazhet Ne Dimer
 •   Poezia
 •   Poezia Dhe Teknika
 •   Poezia Et Narratus
 •   Portret Malesori Te Hershem
 •   Portreti I Skenderbeut
 •   Pranvere
 •   Pritja
 •   Pushtimi I Cekosllovakise
 •   Qiell Dimri
 •   Ra Si Yll Po Su Shua
 •   Rekuiem Per Majakovskin
 •   Retë
 •   Sfondi
 •   Shpjegim Per Librat Besianes Se Vogel
 •   Shqiperi, O Jete Gjate
 •   Shqiponja Dhe Gjysmëhëna
 •   Stoli Ne Kopshtin E Institutit “Gorki”
 •   Taksite E Mesnates
 •   T’u Qepemi Maleve
 •   Te Huaj Jemi
 •   Tetor
 •   Ti Dhe Hëna
 •   Ti Ishe Për Mua
 •   Ti Qave
 •   Topat E Vjeter Te Durresit
 •   Tunelet
 •   U Zune Rruget
 •   Unë Pashë Lulet E Para
 •   Vallja Shqiptare
 •   Varri
 •   Vdekja E Moisi Golemit
 •   Vendet E Shkombetarizuara
 •   Vjeshte E Mocme
 •   Vjeshte Tiranase
 •   Zhana B.
 •   Zhurme E Shiut

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.