Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Xhevahir Spahiu


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Anës Gjakut Qan Ajkuna
 •   Apotezi Gri
 •   As
 •   Babai
 •   Balle Per Balle
 •   Bisede Telefonike Vlore-Tirane (Motres)
 •   Borxhet E Mija
 •   Briret E Demit
 •   Dashuri E Ndaluar
 •   Dita E Shpetimit
 •   Ditelindja E Hyjnise
 •   Dreri
 •   Eja Te Vdesim E Dashur
 •   Emigrant
 •   Fantazi
 •   Fati Korb
 •   Ferrparajsa
 •   Fjala
 •   Fleta E Lisit
 •   Hapa Neper Nate
 •   Humbje
 •   Jetoj Brenda Syve Të Tu
 •   Kënga E Abetares
 •   Ku Po Shkon?
 •   Kur Bren Miza Hekur
 •   Kur Pritej Apokalipsi
 •   Lutje
 •   Mali I Vetetimave
 •   Nata E Vitit Të Ri
 •   Në Pyje Vjeshta Ndezi Zjarre
 •   Ne Maje Te Malit
 •   Nje Pyetje Qe Duhet Bere Patjeter
 •   Ora
 •   Otranto '97
 •   Parlamenti
 •   Percatje
 •   Pezull
 •   Qiejve Te Laberise (Aviatoreve)
 •   Rea
 •   Rekuiem Per Oren 6...
 •   Shembja E Nje Nate Dashurie
 •   Shpetimtari I Shpirtrave
 •   Sonte
 •   Takim Më 31 Dhjetor
 •   Taksite E Se Dieles
 •   Te Jesh Me Ty
 •   Te Mbaj Ne Duar
 •   Udhetimet E Mia
 •   Vajzë E Bukur
 •   Violina E Varur
 •   Vjedhesit E Bukurise Antibiblike

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.