Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një përmbledhje nga Fatos Arapi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Akeronti
 •   Alarme Te Pergjakura
 •   Asaj
 •   Ata Qe Dashurojne Akoma
 •   Atdheu ...
 •   Çast Buze Detit
 •   Coprifuoco
 •   Deti
 •   Dhe Te Mendosh Pastaj
 •   Ditë Tiranase
 •   Duke Dale Prej Endrres
 •   Duke Shkelur Neper Guaca Te Detit
 •   Dy Mbas Mesnate
 •   E Paëndërrta Ime
 •   Edhe Sonte
 •   Elegji Per Babane
 •   Eshte Ajo Dashuria
 •   Eshte Nje Loje
 •   Eterit
 •   Evropiani
 •   Gloria Victis (Lavdi Humbësve)
 •   Grimca Dritash E Ngjyrash
 •   Jeta
 •   Kam Harruar Fatosin
 •   Kishte Celur Lulja E Ullirit
 •   Ku Eshte Kaini?
 •   Lamtumire
 •   Macja
 •   Margarite Moj
 •   Më Duhet Një Gjysëm Ëndrre
 •   Mbi Supin E Kohes Sime
 •   Mos Eja Ne Enderr
 •   Mos Me Urre
 •   Ne Biblioteken Tende
 •   Ne Tirane Ka Vetem Tirane
 •   Nje Tingull Shiu Me Humbi Ne Rruge
 •   Nuk Mbyllen Dot
 •   Patjeter
 •   Po Qan Mbi Shkembin Reja
 •   Poetet Shpejtojne Perhere Per Diku
 •   Ra Zemr' E Narcistit Ne Toke
 •   Si S'të Desha Pak Më Shumë
 •   Te Gjitha Te Duhen
 •   Te Krijosh Prej Mesjetes
 •   Te Varri I Lirise
 •   Ti Do Të Më Dashurosh Patjetër
 •   Ti Do Vish
 •   Ti Mos Me Ler Vetem
 •   Tungjatjeta, Vetmia Ime
 •   U Krodha Ne Ujerat E Jonit
 •   Vdekja E Gjyshes

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.