Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Burhan Skikuli


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Bleta
 •   Festa E Abetares
 •   Fillimi I Shkollës
 •   Gjyshes Sime
 •   Kalamajt E Lagjes Sime
 •   Kosova Dhe Shqipëria
 •   Kujtimi I Ditës Së Parë Të Shkollës
 •   Lulebora
 •   Mësuesja Ime
 •   Mesazh Paqe
 •   Nëna Thesar I Qmuar
 •   Pavarsia E Kosoves
 •   Pishina
 •   Pranvera
 •   Rrënkimi I Radikës
 •   Shkolla Ime
 •   Shkollari
 •   Shpresa E Kthimit
 •   Tetë Marsi
 •   Vendlindja

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.