Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Poet Anonim


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Qershori Ynë
 •   28 Nentori
 •   8 Marsi
 •   Afer Teje
 •   Ali Pash I Diteve Te Sotme
 •   Arritja
 •   Çdo Perendim Flet
 •   Bote
 •   Bote E Quditeshme
 •   Dashuri E Vdekur
 •   Dashuria E Pare
 •   Dashurisë Tarës
 •   Dedikuar Djemve Te Kombetares
 •   Ditari Jetes Sime
 •   Du Me T'marr E Me Ik
 •   Elegji E Vetvetes
 •   Fjalët Hanë
 •   Fund
 •   Gjykimi
 •   Humbas
 •   Ika Nga Kjo Jete
 •   Jetoje Ti
 •   Kujtimet E Mia
 •   Kur Vjen 1 Qershori
 •   Libri
 •   Libri Im
 •   Lotët E Jetimit
 •   Lypja
 •   Mendim
 •   Mesuesi
 •   Mesuesja
 •   Mesuesja Jonë
 •   Mos Pyet!
 •   Mungesa
 •   Nëna
 •   Nënë Per Ty
 •   Nena, Burimi I Jetes
 •   Nene
 •   Nene Tereza
 •   Ngjyrë E Kaltër
 •   Nje Dite E Shenuar
 •   Pa Titull
 •   Për Ty Shqipëri E Flamurin Kuq E Zi
 •   Pertaci
 •   Poezi Per Termetin
 •   Qiriu I Pashuar
 •   Sikur...
 •   Skëndërbeu
 •   Ti Ike
 •   Ti Je Une
 •   Tingujt E Tmerrshëm
 •   Viti I Ri

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.