Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një përmbledhje nga Benjamin Krasniqi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Ka Shpresë
 •   A Ke Guxim?
 •   Agimi I Lirisë
 •   Agonia E Vdekjes
 •   Ah Sikur Të Heshtja
 •   Ai Gur Varri
 •   Ai Përqafim
 •   Ajo
 •   Ajo Është Ajo
 •   Ajo Vdiq
 •   Aksidentalisht
 •   Al-Aksa
 •   All-Llahu
 •   Amaneti
 •   Amaneti I Zahirit
 •   Ari
 •   Armët E Mia!
 •   Arrestimi
 •   Arsyetoi
 •   Ata Janë Të Njëjtit (çifutët)
 •   Ateizmi Komunist
 •   Atje
 •   Çastet Me Ty
 •   Çdo Gjë…
 •   Çfarë Ndodhi?
 •   Çu Adem
 •   Ëndërrat M’i Vodhe
 •   Ëndërronim
 •   Ëndrrat E Dikujt
 •   Baladë
 •   Bijt E Dreqit
 •   Braktisja, Nuk Është Frikë
 •   Burrat E Historisë
 •   Buzëqesh Dhe Dashuro
 •   Cikël…
 •   Cilën Fjalë
 •   Covid
 •   Dashuritë E Mëdha Mbesin Në Letra
 •   Demokracia E Skllavërimit Modern (Ese)
 •   Derisa
 •   Dhurata
 •   Diamant I Përgjakurë
 •   Dikur
 •   Dikur Dhe Sot
 •   Dikur Dhe Sot
 •   Disa
 •   Disa Gjëra Duhet Harruar
 •   Djall Me Pamje Engjulli
 •   Do Të Bindem
 •   Do Të Hesht
 •   Do Të Mbaronte
 •   Do Të Ndaloj
 •   Do Të Vish
 •   Duart Me Gjak
 •   Duke…!
 •   E Këpute...
 •   Edhe Sot
 •   Ejani
 •   Engjëlli I Vdekjes
 •   Epitaf I Jetës
 •   Erdha Nanë
 •   Ese
 •   Faleminderit
 •   Fali
 •   Fali Gabimet
 •   Falja
 •   Fëmiju Pa Emër (Stop Abortit)
 •   Fjala Ime
 •   Fjalë Poeti
 •   Fjalët
 •   Fjalët Dhe Lotët
 •   Fjalët Që S'i Thash
 •   Forca E Fjales
 •   Fotografi E Vjedhur
 •   Fotogtafia
 •   Freskuesi I Shpirtit!
 •   Fushëbeteja
 •   Fytyrë Engjull
 •   Gabimi
 •   Gënjeshtare Ishe
 •   Gjaku Im
 •   Gjarpër
 •   Gjeta, Atë Që Kërkoja
 •   Gjitha Ndienjat E Kësaj Bote
 •   Gjithçka Gabim
 •   Gjithçka Kishte Kuptim
 •   Gurbetçar
 •   Hakmarrja
 •   Harrojmë Se Kemi Lindur Duke Qarë
 •   Heshtja
 •   Hudhi Gjitha Fytyrat
 •   I Vetmi
 •   I Vetmi Shok
 •   I Vetmuar
 •   Ikje
 •   Isa Alejhis Selam
 •   Isha Dikur, Tani Më Jo
 •   Je Mister
 •   Je Ti
 •   Jehona
 •   Jehona E Zemrës
 •   Jemi Një
 •   Jemi Të Huaj
 •   Jeta
 •   Jeta E Shqiptarit
 •   Jeta Në Kohën E Covid-It
 •   Jeto Tani!
 •   Jeto, Por Jo Për Mua
 •   Jetoj
 •   Kalaja
 •   Kaltersi
 •   Kam Frikë Nga Mungesa Jote!
 •   Kam Vetmi
 •   Kaqurrele
 •   Kënaqu Me Çastin
 •   Këshillo
 •   Këtu Jemi
 •   Kjo Më Mungonte
 •   Kodi Kriminal
 •   Koha Dhe Durimi
 •   Koha Nuk Kthehet
 •   Koha Nuk Ndalet!
 •   Kombi Im
 •   Kompleti
 •   Konflikt Abstrakt
 •   Kontrast
 •   Kosovë
 •   Kryengritje
 •   Kujtim Që Dhemb…
 •   Kujtime Feniks
 •   Kujtime Në Gur
 •   Kujtimet
 •   Kujtimi Yt Më I Bukur
 •   Kur Unë Gabova
 •   Kur’an E Sunet
 •   Kurora Është E Jotja, Duhet Me Fitu
 •   Lamtumirë Përgjithmonë
 •   Lamtumire Vend I ....
 •   Largohu
 •   Liria
 •   Lotët E Vërtetë
 •   Lotët Ii
 •   Lotet
 •   Loti Dhe Zemra
 •   Loti I Sinqertë
 •   Luleboret E Janarit
 •   Lulja Më E Bukur
 •   Lumturia Mbeti Pa Ne
 •   Lute Vetëm Zotin
 •   Ma Mbaj Dorën
 •   Mall Nëpër Vargje
 •   Mall Për Ty
 •   Më Fal
 •   Më Falë Që Doja Të Ta Fali Lumturinë.
 •   Më I Madhi
 •   Më Tha: E Humbur Jam Pa Ty
 •   Më The...
 •   Më Vrit!
 •   Mëkat
 •   Mërgimtari
 •   Mëso
 •   Mbështetu Tek All-Llahu
 •   Mbi Varrin Tënd
 •   Mbijetuam...
 •   Mbulohu
 •   Me Ty
 •   Mendjemadhësia
 •   Merre
 •   Merri Sytë E Mi
 •   Mjaft
 •   Mollë E Ndaluar
 •   Monologu I Nënës
 •   Monologu I Varrit
 •   Mos Më Fol Për Dhembjen
 •   Mos Më Modelo
 •   Mos Me Dëno
 •   Mos Ndrysho
 •   Mos U Ngut
 •   Mund
 •   Në Heshtje
 •   Në Kërkim Të Së Vërtetës
 •   Në Qytetin E Madh
 •   Në Shtrate Të Ndryshme
 •   Nën Mëshirë Të Fatit
 •   Nënë
 •   Nëpër Shekuj....
 •   N’funeralin Tim
 •   Ndonjëherë
 •   Ndoshta Gabim?
 •   Ne Jemi Siria
 •   Ne Jemi Srebrenica
 •   Ne Nuk Ishim Bashkë
 •   Nga Malli
 •   Ngope Zemrën Me Allahun
 •   Një
 •   Një Copë
 •   Një Copë Kosove
 •   Një Ditë
 •   Nje Dite
 •   Nostalgji
 •   Nuk Dashurove
 •   Nuk Ka Fund
 •   Nuk Mund Të Të Themë Shko
 •   Nuk Prite
 •   Nuk U Lodha
 •   Nuk U Ndam Me Dëshirë
 •   Nuse Arkivoli
 •   Nxënës Pa Mësues
 •   O Allah!
 •   O Toka Ime
 •   Orkestër E Heshtur
 •   Pa Mirësjellsje
 •   Pa Ty, Asgje Nuk Ka Kuptim
 •   Padrejtësia
 •   Paradox Kosova!
 •   Pas Shumë
 •   Për Dy Zemra Të Ndara
 •   Për Ty
 •   Përball Me Vetminë
 •   Përplase Derën Dhe Ike
 •   Përqafimi
 •   Përroi I Përgjakur
 •   Pelegrin, Pa Pelegrinazh
 •   Personi I Zemrës
 •   Plaku
 •   Po Ikin
 •   Po Të Pres Me Mall
 •   Pranë Teje
 •   Premtimet
 •   Prindërit
 •   Prita
 •   Pritja
 •   Pse Jemi Mosmirënjohës
 •   Pse Kështu?
 •   Pse Luftove?
 •   Qaj...
 •   Qëndroni (Vëllezërve Turqë)
 •   Qellimi
 •   Qyteti I Heshtur
 •   Qyteti I Kuq
 •   Ramazani
 •   Rigjeta
 •   Rob I Lumtur
 •   Rob I Të Pavarurit
 •   Roje E Kufirit
 •   Rrënjët
 •   Rrugica E Kujtimeve
 •   Sa Bosh...
 •   Sa Pak Jemi Mirënjohës
 •   S’ke Nevojë Të Bëhesh Ilaçi Im
 •   Sexhdja E Parë
 •   Shenja Yte
 •   Shiu I Pendimit
 •   Shkëndi
 •   Shpirti Nuk I Takon Tokës
 •   Shpirti, Mendja Dhe Trupi
 •   Shpresa Dhe Ëndërrat
 •   Shqip Dhe Vetem Shqip
 •   Shqiptarët Sot
 •   Sikur Të Kthehej Koha
 •   Sinqeriteti
 •   Sot
 •   Studentja E Padrejtësisë
 •   Ta Fali Ty…
 •   Tahir Sinani
 •   Takim Imagjinate
 •   Tani Çfarë Kërkon?
 •   Të Besova
 •   Të Dua
 •   Të Dua Edhe Pse
 •   Të Dua Ty
 •   Të Gjitha I Ke
 •   Të Gjitha T’i Fala
 •   Të Ia Lë Kohës?
 •   Thesar
 •   Ti Çka Fitove
 •   Ti Më Falë Lumturi
 •   Ti Se Din
 •   Tinëzisht
 •   Tokë E Ujitur Me Gjak
 •   Trendafili
 •   Trimi
 •   Trimi
 •   Trungu Lotoi
 •   Ty Të Flas
 •   Ty Të Pastroi Allahu
 •   Udhëtar
 •   Unë, Ushtari Pa Liri
 •   Urime
 •   Urime Datëlindja Bac
 •   Vajza E Shqipërisë
 •   Vargje Mesnate
 •   Vargu I Humbur
 •   Varri
 •   Varrosa Thesarin
 •   Varrosja E Djalit
 •   Vdes Për Ty
 •   Veç Zotit
 •   Veprova Të Kundërtën
 •   Vetëm Nga Mendimi
 •   Vetmia
 •   Vetvetës
 •   Vonë Tani
 •   Zahir Pajaziti
 •   Zemra
 •   Zemra Egoiste
 •   Zjarri Që Ndezë Ti
 •   Zoti Të Fali Për Mua

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.