Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Agim Doçi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ad Fishtum In Memoriam
 •   Banale
 •   Katër Stinët
 •   Kisha Vdekur… Nuk E Dija!?
 •   Ku Kemi Lerë?!.. (Elegji)
 •   Kushtuar Ferdiand Dedës
 •   Lajthitje Poetike
 •   Letrës Së Bardhë…
 •   Nuk Kam Kohë Të Merrem Me Ty!
 •   Qyteti Pa Dashuri
 •   Ramush Haradinaj
 •   U Privatizua Vargu!
 •   Unë Dhe “Poetët”

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.