Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Justin Bieber


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   All I Want For Christmas Is You
 •   As Long As You Love Me
 •   Baby
 •   Be Alright
 •   Been You
 •   Boyfrend
 •   Christmas Eve
 •   Christmas Love
 •   Common Deniminator
 •   Company
 •   Confident
 •   Down To Earth
 •   Drummer Boy
 •   Home This Christmas
 •   Home To Mama
 •   I'll Show You
 •   Latin Girl
 •   Let Me Love You
 •   Lonely Girl
 •   Love Me
 •   Love Yourself
 •   Mistletoe
 •   Never Let You Go
 •   Next To You
 •   Nothing Like Us
 •   One Less Lonely Girl
 •   One Time
 •   Only Thing I Ever Get For Christmas
 •   Santa Claus Is Coming To Town
 •   Set A Place At Your Table
 •   Silent Night
 •   Smile
 •   Somebody To Love
 •   Someday At Christmas
 •   Sorry
 •   What Do You Mean
 •   Where Are You Now?

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.