Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Calling


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Adriana
 •   Carol Of The Bells
 •   Chasing The Sun
 •   Como Te Extrano
 •   Could It Be Any Harder?
 •   Dreaming In Red
 •   Final Answer
 •   For You
 •   I'm Coming Home
 •   If Only
 •   It's About Life
 •   It's About Time
 •   Just That Good
 •   Keep Your Hands To Yourself
 •   Kung Ok Lang Sa'yo
 •   Last Goodbye
 •   London Calling
 •   Lost
 •   Nothing's Changed
 •   One By One
 •   Somebody Out There
 •   Stigmatized
 •   Surrender
 •   Take Hold Of Me
 •   Thank You
 •   The One
 •   Things Don T Always Turn Out That Way
 •   Unstoppable
 •   We're Forgiven
 •   When It All Falls Down
 •   Wherever You Will Go
 •   Why Don't You And I
 •   Your Hope

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.