Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga John Cena


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Basic Thuganomics
 •   Beantown
 •   Chain Gang Is The Click
 •   Don't Fuck With Us
 •   Flow Easy
 •   If It All Ended Tomorrow
 •   Just Another Day
 •   Keep Frontin'
 •   Know the Red
 •   Know The Rep
 •   Make It Loud
 •   My Time Is Now
 •   Running Game
 •   Summer Flings
 •   The Time Is Now
 •   This Is How We Roll
 •   U Can't See Me
 •   Untouchable
 •   We Didn't Want You To Know
 •   What Now
 •   You Can't See Me

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.