Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Lady Antebellum


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   All We'd Ever Need
 •   As You Turn Away
 •   Baby, It's Cold Outside
 •   Can't Take My Eyes Off You
 •   Friday Night
 •   Home Is Where The Heart Is
 •   I Was Here
 •   Just A Kiss
 •   Long Gone
 •   Love's Lookin' Good On You
 •   Need You Now
 •   One Day You Will
 •   Run To You
 •   Slow Down Sister
 •   Something 'Bout a Woman
 •   Things People Say

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.