Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Whitney Houston


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ain't No Way
 •   All At Once
 •   All The Man That I Need
 •   Anymore
 •   Christmas Song (Chestnuts Roasting on an Open Fire)
 •   Colors Of The Wind
 •   Could I Have This Kiss Forever
 •   Count On Me
 •   Dancin' on the Smooth Edge
 •   Dear John Letter
 •   Deck The Halls / Silent Night
 •   Didn't We Almost Have It All
 •   Do You Hear What I Hear
 •   Eternal Love
 •   Exhale (Shoop Shoop)
 •   Eye On The Sparrow
 •   Family First
 •   Feels So Good
 •   For The Love Of You
 •   Get It Back
 •   Greatest Love Of All
 •   Have Yourself A Merry Little Christmas
 •   He's All Over Me
 •   Heartbreak Hotel
 •   Higher Love
 •   Hold Me
 •   Hold On, Help Is On The Way
 •   Houston
 •   How Will I Know
 •   I Am Changing
 •   I Believe In You And Me
 •   I Belong To You
 •   I Bow Out
 •   I Can't Live If Living Is Without You
 •   I Go To The Rock
 •   I Have Nothing
 •   I Know Him So Well
 •   I Learned From The Best
 •   I Learned The Best
 •   I Love The Lord
 •   I Wanna Dance With Somebody
 •   I Wanna Run To You
 •   I Was Made To Love Him
 •   I Will Always Love You
 •   I'll Be Home For Christmas
 •   I'm Every Woman
 •   I'm Knockin'
 •   I'm Your Baby Tonight
 •   If I Told You That
 •   If I Told You That (Remix)
 •   If You Say My Eyes Are Beautiful
 •   Im Knockin
 •   In My Business
 •   Inderst Inde
 •   It Isn't, It Wasn't, It Ain't Never Gonna Be
 •   It's Not Right But It's Okay
 •   Jesus Loves Me
 •   Joy
 •   Joy To The World
 •   Just The Lonely Talking Again
 •   Like I Never Left
 •   Little Drummer Boy
 •   Look into Your Heart
 •   Lord Is My Shepherd
 •   Love Is A Contact Sport
 •   Love That Man
 •   Love Will Save The Day
 •   Lover For Life
 •   Miracle
 •   Moment of Truth
 •   My Heart Is Calling
 •   My Love
 •   My Love Is Your Love
 •   My Love Is Your Love (Remix)
 •   My Name Is Not Susan
 •   Natural Woman
 •   No Importa
 •   Nobody Loves Me Like You Do
 •   O Come O Come Emanuel
 •   Oh Yes
 •   On My Own
 •   One Moment In Time
 •   One Of Those Days
 •   One Of Those Days (Remix)
 •   Queen Of The Night
 •   Run To You
 •   Same Script, Different Cast
 •   Saving All My Love For You
 •   Shock Me
 •   So Emotional
 •   Somebody Bigger Than You And I
 •   Someone For Me
 •   Song for You
 •   Star Spangled Banner
 •   Step By Step
 •   Sweetheart (The M!'S Pounding Vocal)
 •   Take Good Care Of My Heart
 •   Takin' A Chance
 •   Tell Me No
 •   The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire)
 •   The Circle Of Life
 •   The First Noel
 •   The Greatest Love Of All
 •   The Little Drummer Boy
 •   The Star Spangled Banner
 •   Things You Say
 •   Thinking About You
 •   This Day
 •   Try It On My Own
 •   Unashamed
 •   Until You Come Back
 •   Watchulookinat (P. Diddy Remix)
 •   We Didn't Know
 •   We're Not Making Love Anymore
 •   Whatchalookinat
 •   When You Believe
 •   Where Do Broken Hearts Go
 •   Where You Are
 •   Who Do You Love
 •   Who Would Imagine A King
 •   Why Does It Hurt So Bad
 •   You Give Good Love
 •   You Light Up My Life
 •   You Were Loved
 •   You'll Never Stand Alone
 •   You're Still My Man

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.