Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Amores


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Duaj Mos Urrej
 •   Ela Je Shoqe E Vertet Per Mu
 •   Faleminderit Zoti Im
 •   Familja Ime
 •   Forcoje Veten Mos U Dorzo
 •   Grupi Ole
 •   Jeta Dhe Vdekja
 •   Jeta Ime
 •   Kujdes Nga Ata Qe Sjell Jeta
 •   Leri
 •   Me Mungon
 •   Po Ikin Gjithe
 •   Pse Be Me Ke Harru
 •   S'po Muj Me T'harru
 •   Shoqeria
 •   Shpresa Vdes E Fundit
 •   Shume Te Du
 •   S`ka Rendsi
 •   Te Dashuroj Edhe Pse Se Meriton
 •   Urime Nipi Im
 •   Zoti Te Bekofte Nipi Im

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.