Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Valentina Llapri


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ajo Eshte Kudo
 •   Atë Që Meriton!
 •   Çast
 •   Çudi!
 •   Çuditërisht
 •   Ëngjëjt
 •   Bij Të K’saj Toke
 •   Bisedë Me Diellin
 •   Bisede Me Kohen
 •   Cdo Here.
 •   Dielli
 •   Dielli Zbriti Ngadalë
 •   Distancohem
 •   Dritez Perëndie
 •   Duaj Nate E Dite!
 •   E Nesërmja
 •   E Verteta Nuk Vdes Kurre!
 •   Ecejake Neper Kohe
 •   Ecim
 •   Edhe Pse Heshtur, Zemra Te Therr
 •   Ego
 •   Erën E Shiut
 •   Fjalët
 •   Goditja E Fundit
 •   Habitem
 •   I Ke Te Tera Dhe S'ke Asgje...
 •   Imazhi I Vertete
 •   Kam Parë...
 •   Kam Plote
 •   Ku Shkon Kjo Turme!?
 •   Kur
 •   Kur Dy Zemra
 •   Kur Shndrit Dielli
 •   Kur Vitet Ikin
 •   Lere Njeriun Te Qete
 •   Lidhje E Përbashkët!.
 •   Mall I Tretur
 •   Mbi Gjithcka Eshte Dashuria
 •   Mbi Re
 •   Me E Madhja Dashuri
 •   Mendimet
 •   Mendimi Im!
 •   Mjafton
 •   Moj Dritëz-Pranverë
 •   Moj Toka Ime E Mire
 •   Moment!
 •   Nëna Ime!
 •   Ndjeva
 •   Ne
 •   Ne Drejtesi
 •   Ne K’Te Bote Ka Vec Nje Zot!
 •   Ne Udhetim
 •   Nje Bote Me E Mire
 •   Nje Drite
 •   Nuk Ka Rëndësi,..
 •   Pa Dashuri
 •   Pak Shpresë
 •   Pakti Me Hënën.
 •   Paqartësi
 •   Paqja Si Shpetim
 •   Parajse E Vertete
 •   Për Ty Valbonë!
 •   Përrballë
 •   Per Jeten.
 •   Per Ty Nene Shqiperi
 •   Perëndimi
 •   Perjete
 •   Pranvera E Qytetit Tim
 •   Provo
 •   Qesh Atdheu Im!
 •   Rendje
 •   Se Jam E Lumtur!.
 •   Shpresa Si Nje Enderr...
 •   Shqiperia Eshte Perle
 •   Shqiperia Eshte Zonje
 •   Sikur
 •   Sot Eshte E Diele
 •   Tak Tak Tak
 •   Te Ngelesh Njeri
 •   Toka Ime
 •   Une E Di
 •   Une E Di, E Ndieje
 •   Vallzimi I Erës Së Lehtë
 •   Vendi Im
 •   Vendit Tim Të Ëmbël!
 •   Vendit Tim!
 •   Vjen Nje Cast
 •   Vjeshtes
 •   Vlorës

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.