Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Ornela Brija


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Qershori
 •   28, 29 Nentori
 •   Atdheu
 •   Babi
 •   Brengat E Jetes
 •   Eh Gjyshi Im
 •   Emigrimi
 •   Familja
 •   I Pamposhtur
 •   Jeta
 •   Leter Nga Burgu
 •   Liria
 •   Memedheu
 •   Mesuesit
 •   Mjedisi
 •   Nena Ime
 •   Nenat Shqiptare
 •   O Babi Im
 •   Shoqnia Jem
 •   Shqiperia Jone
 •   Shqipni E Kosove
 •   Shqipni Etnike
 •   Shqiponja E Shqiptarit
 •   Si Ike O Vella
 •   Titaniku
 •   Trojet Shqiptare
 •   Valo
 •   Vellezerit E Mi

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.