Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Elejda Dosi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Dy Motrat
 •   Kenge E Valle
 •   Kolazh 2017
 •   Kudo Shkuam Neper Bote
 •   Meraku I Motres
 •   Moter E Vella
 •   Ne Enderr Me Vjen
 •   Ngrehu Bije
 •   Një Her Jeta Falet
 •   Rikthim Ne Bishan
 •   Shoqeria
 •   Shqiperi
 •   Takim Brezash
 •   Trendafil I Bukur
 •   Trokita Ne Zemren Tende

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.