Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Petrit Vullkani


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Amsterdam Tre
 •   Asaj
 •   Bojna Show
 •   Cute Baby
 •   Dashuria Djeg Si Zjarri
 •   Do Të Dua
 •   Era Dashni
 •   Folim
 •   I Dehur Nga Dashuria
 •   I Penduar
 •   Iluzion
 •   Jam Cun Elbasani
 •   Jasha Jasha
 •   Ke Gon Kalaja Bohet Nomi
 •   Kenge Dashnie
 •   Kthehu Përsëri
 •   Luje Tallava
 •   Marshallah Moj Nuse
 •   Po Po Vipa Jena
 •   Po Po Vipa Jena 2
 •   Po Te Pres
 •   Shume Te Dua
 •   Ska Si Ne
 •   Syni Zi
 •   Ta Puci Buzen Lali
 •   Te Humba Ty
 •   Teka Teka Kjo Dashnia
 •   Ti Je Lali Im
 •   Tinguj Dashurie
 •   Tradhëtare
 •   Vajze E Bukur Lajkatare
 •   Zemer Ty Te Dua

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.