Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Dj Gimi-O


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   G‘H‘G
 •   Kur I Pash Shuplakat
 •   Kush T'ka Rrejt
 •   Lujma
 •   Lujmi
 •   Lulija
 •   Lulija Me Tupana
 •   Mi Shofer (Mi Gente Albanian)
 •   Mihane
 •   Nana Baba
 •   Ni Nat
 •   Nuse
 •   Qa Bone
 •   Se Dashni Pa Ty Nuk Ka
 •   Shtiklla Gucci
 •   Snap
 •   Te De Hatixhos
 •   Xhamadani I Rugoves

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.