Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një përmbledhje nga Qani Seferaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Qershori
 •   1 Qershori Per Femijet
 •   28 Nentori
 •   Alfabeti
 •   Ali Babat
 •   Amaneti (Koment)
 •   Analistet
 •   Anomali
 •   Bariu
 •   Bariu I Fshatit
 •   Bariu I Vogel
 •   Bashkimi
 •   Bashkimi I Trojeve
 •   Bebi
 •   Bektash Muca
 •   Betimi
 •   Bota
 •   Bota E Femive
 •   Bota E Femive (Pjesa E Dyte)
 •   Bulevardi
 •   Bulevardi I Vlores (Pjesa E Dyte)
 •   Bulevardi Vlores (Pjesa Ill)
 •   Burri Prej Debore
 •   Canga
 •   Cicerimat
 •   Cilesia
 •   Copeza Simfonie
 •   Dante Aligieri
 •   Dashi Me Kembore
 •   Dasma Shqiptare
 •   Dekorata
 •   Dhelpra Dhe Zogu
 •   Dhelpra E Da Vincit
 •   Dhelpra Me Kordele
 •   Dhermi
 •   Dilema E Dashuris
 •   Dimri
 •   Dita E 1 Qershorit
 •   Dordoleci
 •   Driteroi
 •   Druvari I Vogel
 •   Dy Fjale ( Fragment )
 •   Dy Kohet
 •   Engjejt Qiellor
 •   Enos
 •   Epopeja
 •   Fabula
 •   Fabula Te Bukura
 •   Fabula Te Zgjedhura
 •   Fabulat E La Fontenit
 •   Falenderimi
 •   Femijet E Lagjes
 •   Femijet E Qytetit Tim
 •   Fieri
 •   Fiks Fare
 •   Filozofia
 •   Filozofia E Dashurise
 •   Fjalimi Magjik
 •   Flaket E Ferrit
 •   Flamuri
 •   Formulat
 •   Formulat Kimike
 •   Frrakullares
 •   Fshati Im (Pjesa 2)
 •   Fukarai
 •   Gacmimi
 •   Gardalina
 •   Gjuha
 •   Grabitqarja
 •   Gruaja
 •   Gruri
 •   Gumeni I Stanit
 •   Gushali
 •   Harabelat
 •   Hardhi E Rrushit
 •   Hatllaret
 •   Heroina
 •   Hormoni
 •   Humor Parlamentar
 •   Hymni I Femive
 •   Hymni I Flamurit
 •   Ilia Kule
 •   Kali
 •   Kaposhi
 •   Kendezi
 •   Kenga E Fshatit Tim
 •   Kenge Kurbeti
 •   Ketrushja
 •   Koha E Qenit
 •   Konkurimi
 •   Kosova
 •   Krah Per Krah
 •   Krenar
 •   Kthetrat
 •   Kumbulla
 •   Kur Çelin Bajamet
 •   Kur Ishim Te Vegjel
 •   Kur Qeshin Femit
 •   Kur Vjen 1 Qershori
 •   Kur Zbrisje Nga Zalli
 •   Kurbeti
 •   La Fonteni
 •   Laku
 •   Lepuri Dhe Breshka
 •   Libri
 •   Ligjerat
 •   Lindita
 •   Liria
 •   Lodrat
 •   Lotet
 •   Luanesha
 •   Luani Dhe Lepuri
 •   Lulet Festive
 •   Mbreti I Pyjeve
 •   Medaljoni
 •   Mesuesi
 •   Mesuesja
 •   Mikesha
 •   Miqesia
 •   Mire Se Ardhe Vit I Ri
 •   Miza Dhe Gjinkalla
 •   Mjerimi
 •   Moza
 •   Murrashi
 •   Natyra
 •   Natyra (Pjesa E Dyte)
 •   Natyra Shqiptare
 •   Nazim Frrakulla
 •   Nena (Pjesa 3)
 •   Nje Tufe Harabelash
 •   Paraja
 •   Partizani Vogel
 •   Pashko Vasa
 •   Pellumbi
 •   Per Nje Fjal
 •   Per Nje Pike Uji
 •   Perplasja
 •   Pershendetje
 •   Peshtanaku
 •   Pianecet Ne Lokale
 •   Pianeci
 •   Piktori I Vogel
 •   Plaget E Kurbetit
 •   Po Te Pres
 •   Poet I Njohur
 •   Poezi E Bukur
 •   Poezia
 •   Portret Dimeror
 •   Pranvera
 •   Qyteti Im
 •   Radio Tirana
 •   Rapsodi I Vogel
 •   Rrenjet
 •   Sherri
 •   Shinat
 •   Shkolla
 •   Shtegetimi
 •   Sistemi
 •   Skenderbeu
 •   Skleroza
 •   Socialist E Demokrat
 •   Socialist E Demokrat (Pjesa E Dyte)
 •   Sofra
 •   Superfuqit
 •   Syri Magjik
 •   Te Drejtat E Njeriut
 •   Terbimi
 •   Toka Dhe I Zoti
 •   Tomi Edhe Xherri ( Nr 1 )
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 10)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 11)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 12)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 13)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 14)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 15)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 16)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 17)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 18)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 19)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 2)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 20)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 21)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 22)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 23)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 24)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 3)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 4)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 5)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 6)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 7)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 8)
 •   Tomi Edhe Xherri (Nr 9)
 •   Tre Shoket
 •   Trojet Tona
 •   U Tunden Malet E Larta
 •   Ujku Dhe Keci
 •   Vajze Qyteti
 •   Valltari Popullor
 •   Vijes Se Mullirit
 •   Vit I Ri Plot E Plot
 •   Viti I Ri 2020
 •   Vlora
 •   Vogelushat
 •   Ylli Polar
 •   Zogu I Vogel

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.