Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Enxhi Nasufi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Bound To You
 •   Crazy In Love
 •   Do Të Bëhem Superstar
 •   Domino
 •   Engjejt Nuk Vrasin Njesoj
 •   Fighter
 •   Fluturimi 3470
 •   I Am Your Baby Tonight
 •   I Was Here
 •   If A Were A Boy
 •   Infinit
 •   Jojo
 •   Listen
 •   Marrim Fryme Shqip
 •   Metropol
 •   O Të Behem Superstar
 •   Oh Mother
 •   Save Me
 •   Simply The Best
 •   Skyscraper
 •   Ti

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.