Më mbaj mend (për 1 muaj)

Dërgo një thënie:

Ndalohet rreptësisht të dergoni krijimet e dikujt tjetër me emrin tuaj! Kjo do shkaktonte mbylljen e profilit dhe fshirjen e të gjitha krijimeve të tjera në teksteshqip.com.

Ju lutemi të sigurohuni që çfarë po dërgoni, nuk ndodhet aktualisht në teksteshqip.com.
Faleminderit për kohën tuaj.

Lutfi Coka

Shkruani thënien në hapësirën e mëposhtëme:


(Mund të lihet bosh)