TEKSTESHQIP
Teksti: Enver Batllava & Riza Selimi - Flamurin E Kemi Ne Zemer

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.