TEKSTESHQIP
Teksti: Enver Batllava & Nazmi Gerdovci - Avni Trimi Nga Shqipnia

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.