TEKSTESHQIP
Teksti: Ermelinda Bixhaku & Haxhi Arapi - Flake Te Ndizet Gjirokastra

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.