TEKSTESHQIP
Teksti: Kole Zefi, Tone Gjoka & Mark Gjoka - Kosova Ime

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.