TEKSTESHQIP
Teksti: Yll Demaj & Shpresa Gojani - Potpuri (Gezuar 2021)

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.