TEKSTESHQIP
Teksti: Afrim Muçiqi, Ramadan Krasniqi, Leonora Poloska & Nazife Bunjaku - Fato Fato

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.