TEKSTESHQIP
Teksti: Hyrjeta, Albina & Shqipri Kelmendi - Potpuri (Gezuar 2022)

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.