TEKSTESHQIP
Teksti: Mhill Krasniqi & Grupi Bijte E Marash Krasniqit - Rrofsh Kosove Me Gure E Shkrepa

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.