TEKSTESHQIP
Teksti: Ermira Babaliu - Ti Moj Zeke Mos Ma Pi Rakine

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.