TEKSTESHQIP
Teksti: Gazmend & Buqe Rama - Potpuri Folklorike 1 (Gëzuar 2024)

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.