TEKSTESHQIP
Teksti: Gazmend Rama, Astrit Zikolli, Buqe Rama & Aneta Ramadani - Herë N'turki, Herë N'dubai

Ky model është i aksesueshëm dhe mund të editohet vetëm nga ata që janë regjistruar dhe kanë bërë login.